Logo hetkontakt.nl/klaroen
• Een eerder overleg van de Burenraad.
• Een eerder overleg van de Burenraad.

Burenraad vergadert met directies DuPont en Chemours

  •   30 keer gelezen

PAPENDRECHT • De Burenraad van DuPont en Chemours heeft op dinsdagavond 24 september overleg met de directies van de bedrijven.

De vergadering is in de Wijkhaven de Staart, aan de Maasstraat 25 te Dordrecht en begint om 19.30 uur. Er wordt onder meer gesproken over de stand van zaken van de aangevraagde vernieuwde bedrijfsvergunning, communicatie en de actualiteiten zoals de last onder dwangsom die DuPont opgelegd heeft gekregen.

De gedachte bij de oprichting van de Burenraad in september 2017 is dat we allemaal een gezonde en veilige leefomgeving willen waar het prettig leven, wonen en werken is. Om dit te bereiken is het belangrijk om goed contact te hebben. De Burenraad van DuPont en Chemours helpt daarbij als platform voor een dialoog en als luisterend oor. De raadsleden zijn betrokken omwonenden uit Sliedrecht, Papendrecht en Dordrecht. 

De overlegvergadering van 24 september is voor publiek toegankelijk, aanmelding vooraf is wel noodzakelijk. Dit kan via contact@burenraad.nl. Wij sturen u vervolgens een ontvangstbevestiging en de agenda.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }