Logo hetkontakt.nl/klaroen

Weekendafsluiting A15 tussen Papendrecht en Gorinchem

  •   183 keer gelezen

PAPENDRECHT • Rijkswaterstaat voert van vrijdag 19 juli tot maandag 22 juli uur werkzaamheden uit aan de A15.

Rijkswaterstaat voert van vrijdag 19 juli 22.00 uur tot maandag 22 juli 05.00 uur werkzaamheden uit aan de A15. Deze vinden plaats tussen de aansluiting met de N3 bij Papendrecht en knooppunt Gorinchem richting Tiel. Hiervoor is het nodig om alle rijstroken af te sluiten.

Omleidingsroutes
Het verkeer wordt omgeleid via de A16, de A59 en de A27. Bestemmingsverkeer naar Hardinxveld, Giessendam en Sliedrecht kan gebruikmaken van de N214 en N216. Toerit Gorinchem (27) is tijdens het weekend open.

Weggebruikers moeten rekening houden met een extra reistijd van 10 tot 30 minuten. Gele borden langs de weg geven de omleidingsroutes aan. Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld. Hulpdiensten kunnen in geval van nood de werkzaamheden passeren.

Veerdienst
Op vrijdag 19 juli zijn er extra overtochten op de Merwede tot 23:45 uur. Op zaterdag 20 juli en zondag 21 juli vinden overtochten plaats van 08:00 uur tot 23:45 uur.

Tijdens dit weekend voert Rijkswaterstaat asfalteringswerkzaamheden uit. Ook worden de verlichting en vangrail onderhouden, het gras gemaaid, de goten geveegd en de kolken gereinigd. Voorafgaand aan de afsluiting kunnen al voorbereidende werkzaamheden plaatsvinden.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }