Logo hetkontakt.nl/klaroen
• Dennis van Aarssen.
• Dennis van Aarssen. (Foto: Peter Boermans)

Dennis van Aarssen naar finale Voice Of Holland

  •   921 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Dennis van Aarssen, zanger van de Alblasserdamse band MultiMusic, is er vrijdagavond in geslaagd om in de finale te komen van het Tv-programma The Voice of Holland.

Dennis zong twee nummers: NewYork, NewYork van Frank Sinatra en later het prachtige nummer She van Charles Aznavour. Deze keer kon de jury niet meer meestemmen, maar werd de score uitsluitend bepaald door de Tv-kijkers thuis, die via de App van RTL of met hun telefoon konden stemmen.

Dennis is drie jaar geleden begonnen bij de Alblasserdamse band MultiMusic, met een optreden in het Live Music Café in Cultureel Centrum Landvast in Alblasserdam, waar al vele jaren diverse regionale muzikanten aan mee werken. Ook in de zomermaanden, op het terras van restaurant De Kat in de Wilg in Oud Alblas, heeft Dennis zich dikwijls laten horen in het Livemusic Summercafé en had hij ook al vele fans.

Aanstaande vrijdagavond wordt het heel spannend, want Dennis is een van de vier finalisten en de keuze wordt bepaald door de Tv-kijkers thuis in heel Nederland. De muzikanten van MultiMusic hopen dat publiek thuis in Alblasserdam, Papendrecht en omstreken, Dennis opnieuw gaat ondersteunen met het telefonisch stemmen.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }