• Leo Kool, Anneke Kool-van Zijl, Carmen Timmer.
• Leo Kool, Anneke Kool-van Zijl, Carmen Timmer. Foto: AnneMarie Hoekstra

Bedrijvig uitgereikt aan De Kroonprins en 9par3

Algemeen 152 keer gelezen

REGIO • De twaalfde uitgave van business-to-businessmagazine Bedrijvig Alblasserwaard Vijfheerenlanden is uit. Deze staat in het teken van ontspanning.

Anneke Kool-van Zijl van Golfbaan De Kroonprins in Vianen en Leo Kool van Golfbaan 9par3 in Noordeloos ontvingen het eerste exemplaar uit handen van media-adviseur Carmen Timmer van Het Kontakt Edities. In Bedrijvig vertellen Anneke en Leo over hun golfbanen, het succes van golf en waarom golf en ondernemen een gouden combinatie is.

Bedrijvig verrast deze twaalfde uitgave verder met een interview over cultureel ondernemerschap met Fred Delfgaauw van Theater Peeriscoop, portretten van ondernemers met bijzondere hobby's, een fotoreportage van de Fenexpo en diverse interessante bedrijfsportretten en ondernemersadviezen. Het magazine is eind vorige week gratis bezorgd bij duizenden ondernemers in onder andere de gemeente Leerdam, Lingewaal, Geldermalsen en Neerijnen. Het is online te lezen via www.bedrijvigmedia.com.

Innovatie
De volgende uitgave van Bedrijvig verschijnt op 8 september en staat in het teken van innovatie. Op welke manier gaat het bedrijfsleven in de streek om met vernieuwing? Welke mogelijkheden zijn er om subsidie aan te vragen om een idee in de praktijk te brengen? In Bedrijvig krijgen deze thema's een podium, samen met inspirerende verhalen over innovatie, door en voor bedrijven. Een advertorial reserveren kan nog tot en met 29 juli, een advertentie reserveren kan nog tot 11 augustus via bedrijvig@hetkontakt.nl.

Marijke Verhoef

Bladmanager/redacteur special products

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Behoorlijke schade bij woningbrand aan Anthonie van Dijckstraat in Papendrecht 112 14 uur geleden
Afbeelding
Kinderen zingen voor ouderen in zorgcentrum De Waard in Alblasserdam Nieuws 24 apr, 17:28
• Wethouder Jaco van Erk tijdens de raadsvergadering.
Portacabins aan de Lange Tiendweg in Papendrecht als inloop voor jongeren Nieuws 24 apr, 17:21

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden