Logo hetkontakt.nl/klaroen
Foto: Politie

Zeventienjarige jongen uit Alblasserdam gepakt met meerdere softdrugs

  •   keer gelezen   112

ALBLASSERDAM/SLIEDRECHT • De politie heeft vorige week een 17-jarige jongen uit Alblasserdam aangehouden met meerdere softdrugs op zak. Voor een deel had hij die verstopt in zijn onderbroek.


De aanhouding vond plaats op donderdag 3 juni. Omstreeks 21.45 uur controleerde de politie een voertuig op de Prisma in Sliedrecht.

Bij het openen van de bijrijdersdeur kwam er direct een sterke wietlucht naar buiten. Hierop hebben de agenten gevraagd om alle aanwezige drugs aan te geven. Er kwamen meerdere softdrugs tevoorschijn. Zo gaf de bijrijder, de 17-jarige Alblasserdammer, onder andere vijf gripzakjes met hasj en twee met hennep aan aan de politie.

Vervolgens hebben de agenten een onderzoek ingesteld in het voertuig. Hierbij hebben zij geen andere verboden middelen gevonden.

De bestuurder werd daarnaast onderworpen aan een alcohol- en drugstest. Deze waren beiden negatief.

De bijrijder, de 17-jarige man uit Alblasserdam, is aangehouden voor het bezit van softdrugs. De Alblasserdammer is overgebracht naar het cellencomplex in Dordrecht.

Bij de insluiting werd er in de onderbroek van de verdachte nog een prepaid telefoon, 435 euro en nog twee gripzakjes met hasj aangetroffen. Hieruit bleek dat de verdachte niet aan de vordering van alle aanwezige drugs had voldaan. Dit zal meegenomen worden in het onderzoek.

De recherche gaat deze zaak verder onderzoeken. 

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier