Vrouw (55) uit Papendrecht zwaar mishandeld; politie zoekt getuigen
Logo hetkontakt.nl/klaroen
Foto: Politie

Vrouw (55) uit Papendrecht zwaar mishandeld; politie zoekt getuigen

  •   keer gelezen   112

PAPENDRECHT • De politie is op zoek naar eventuele getuigen van een zware mishandeling van een 55-jarige vrouw in Papendrecht, die op donderdag 18 februari omstreeks 14.30 uur plaatsvond.


De vrouw liep door de brandgang van de Laurierhof in de richting van de Anemoonhof toen ze achter zich een fietser door de brandgang in haar richting hoorde komen. Voordat de vrouw kon omkijken voelde ze een trap of een duw in haar rug. Hierop kwam de vrouw hard ten val, waardoor ze met haar hoofd tegen de stenen muur in de brandgang botste. Zij viel bewusteloos op de grond, waarna zij enige tijd later door haar man gevonden werd in de brandgang. Omdat de vrouw erg veel last van haar hoofd had en bewusteloos was geweest, ging zij naar de huisarts voor controle. De huisarts heeft haar vervolgens met spoed met een ambulance naar het ziekenhuis laten vervoeren.

De vrouw bleek een zware hersenschudding, een pijnlijke rug en schouder, en een verstoord evenwichtsorgaan te hebben opgelopen na de mishandeling.

Mensen die iets gezien hebben of meer kunnen vertellen over deze mishandeling, worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 (en vraag naar het basisteam Drechtsteden Buiten). Vermeld hierbij het volgende registratienummer: 2021053261.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier