Afbeelding

Politie onderzoekt mishandeling Alblasserdam

112 408 keer gelezen

ALBLASSERDAM • De politie onderzoekt een mishandeling in Alblasserdam, waarbij een 36-jarige inwoner van die plaats vrijdagavond lichtgewond raakte.

Rond half elf die avond meldde het slachtoffer dat hij zojuist voor zijn woning aan de Fop Smitstraat was bedreigd met een vuurwapen en mishandeld. De verdachten zouden zich ophouden in een woning verderop in Alblasserdam.

Op het moment dat er sprake is van een mogelijk vuurwapen, neemt de politie geen enkel risico. Het Team Parate Eenheid kwam ter plaatse en de bewuste woning werd omsingeld. Van de drie personen die naar buiten kwam, werd er een aangehouden.

Aangetroffen
Het ging om een 36-jarige vrouw uit Alblasserdam. De andere twee mannen bleken er niets mee te maken te hebben. De politie zocht in de omgeving nog naar een andere verdachte, maar die werd niet meer aangetroffen.

De aanleiding van de mishandeling ligt vermoedelijk in de relationele sfeer. Degenen die iets gezien of gehoord hebben van dit incident wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-88444 of anoniem via 0800-7000.

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden