• Henk-Jan Bouter bij de rookworsten.
• Henk-Jan Bouter bij de rookworsten.

Drie keer goud voor rookworst Keurslager Bouter

  •   37 keer gelezen

NIEUW-LEKKERLAND • Tijdens de landelijke Keurslager rookworstkeuring en de keuring van 'Arnhem Rookworststad' zijn alle rookworstsoorten van Keurslager Bouter uit Nieuw-Lekkerland gewaardeerd met het predicaat GOUD.

Elk jaar weer steekt Keurslager Henk-Jan Bouter veel tijd in het perfectioneren van de worst. Het begint al bij de inkoop van de grondstoffen. "Alleen het beste is goud waard, het malen, mengen, maken van de rookworst, drogen en roken van de rookworst ", vertelt Keurslager Henk-Jan.

Niet alleen de bekende gewone rookworst van varkensvlees, maar ook van 100 procent rundvlees en 100 procent kiprookworst zijn bekroond met goud. Alle soorten worden op ouderwetse wijze gerookt met eiken en beuken krullen..

Om te vieren dat het rookworstseizoen weer is begonnen, krijgen klanten van 12 tot en met 15 oktober de derde rookworst gratis.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }