• Podarwic Dames 1. Foto: aangeleverd

Volleybaldames Podarwic thuis nog steeds ongeslagen

Sport 96 keer gelezen

AALST • Het eerste damesteam van Podarwic won zaterdag met 4-0 van Condor.

Het eerste damesteam van Condor kwam zaterdag op bezoek in de Aalster sporthal De Maayenbogerd. De eerste set liepen de punten gelijk op, maar door een sterk spel en goede service druk wisten de dames van Podarwic de set binnen te halen met 25-21.

Sterk begin
In de tweede set begon de thuisploeg weer sterk. Door de druk bij de tegenstander te leggen door een goede service liepen de dames met een aantal punten uit. Aan het eind van de set werd het spel wat rommeliger. Toch wist Podarwic de set weer binnen de te halen met 25-21.

Mooie rally's
In de derde set waren er weer mooie rally's. Maar door veel servicefouten creëerden de dames van Podarwic kansen voor de tegenstander. Toch wisten de Aalster vrouwen hun sterke spel te behouden en de set alsnog binnen te halen met een eindstand van 25-23.

Plezier en energie
De vierde en laatste set gingen de dames met vol plezier en energie in. Ze begonnen de set weer met een goede service. De passes en set-upjes waren mooi, waardoor er weer goed aangevallen werd. De puntjes werden weer gemaakt, alleen op het einde haperde het even maar de set eindigde in een mooie stand van 25-20.

Met de uitslag van 4-0 wisten de dames van Podarwic opnieuw de winst in Aalst te houden.

Na vorig seizoen van Jola Olympus dames 2 en 3 gewonnen te hebben, gaan de dames van Podarwic donderdag 28 november in Aalst de strijd aan tegen Jola Olympus dames 1.