• De uitreiking van de cheques is altijd een feestelijke gebeurtenis.
• De uitreiking van de cheques is altijd een feestelijke gebeurtenis. Archieffoto: Lya Cattel

Clubs kunnen zich weer melden voor donatie Spullewaard

Algemeen 118 keer gelezen

ZALTBOMMEL • Net als voorgaande jaren hebben verenigingen en goede doelen bij kringloopwinkel De Spullewaard kans op een cheque van 1000 euro tijdens de eindejaarsactie. Gegadigden kunnen zich melden tot en met 12 oktober.

Normaal steunt de kringloop gedurende het jaar alleen charitatieve organisaties met een ANBI-status die zich, vanuit de Bommelerwaard, waar ook ter wereld inzetten voor mensen die hulp nodig hebben. Maar aan het einde van het jaar wordt er nog guller uitgedeeld en maken alle organisaties zonder winstoogmerk die een link hebben met de Bommelerwaard kans op steun.

Stembiljet
Klanten van De Spullewaard krijgen tussen 22 oktober en 23 november bij aankoop van spullen een stembiljet en mogen hun favoriete organisatie daarop noteren. In totaal zijn er tien cheques van 1000 euro beschikbaar voor de deelnemende clubs. De tien organisaties met de meeste stemmen krijgen dus ieder 1000 euro.

Uitreiking
De cheques zullen op 30 november 's middags tijdens een feestelijk moment worden uitgereikt door de voorzitter van De Spullewaard. Dit jaar zullen de Boemeltjes uit Tiel de uitreiking muzikaal opluisteren.

Aanmelden
Wie in aanmerking wil  komen, kan zich vanaf heden tot en met 12 oktober inschrijven via kringloop@spullewaard.nl onder vermelding van de naam van de organisatie, contactpersoon/telefoonnummer, de activiteiten waarmee de organisatie zich bezighoudt en wat de bestemming is van een eventuele donatie van 1000 euro.

Elke club, vereniging, stichting kan zelf zoveel mogelijk publiciteit maken voor deze actie en klanten stimuleren de kringloop in Pand 9 te bezoeken en op hen te stemmen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden