Afbeelding
Foto: Janneke Boogaard

Yoga bij Elliz in Company, waar je mag zijn wie je bent

Algemeen 416 keer gelezen

ZALTBOMMEL • Susan Hoekstra van Holi Yoga is van plan yogalessen te starten bij naaiatelier Elliz in Company. Woensdag 8 mei is er een gratis proefles.

Yoga in een naaiatelier? Susan legt uit: "Elliz in Company is een kleurrijke, sociale, innovatieve plek, waar gezamenlijk gewerkt wordt aan textiele producten. Mensen voelen zich er welkom en veilig. Alleen 'er zijn' is genoeg. De ontspanning en het gevoel van eigenwaarde dat daardoor ontstaat is onontbeerlijk voor het positief invullen van het leven. Yoga ondersteunt dit proces van het mogen zijn en het beter leren kennen en accepteren van wie je bent. Rust van binnen betekent ook meer grip en ontspanning in het dagelijks leven."

Vertrouwd
Holi Yoga biedt hatha yoga aan op verschillende locaties in en rondom Zaltbommel. De lessen zijn gebaseerd op de klassieke yogafilosofie van Patañjali, de Raja Yoga. Toen Susan Hoekstra met die vorm van yoga in aanraking kwam, voelde dat direct vertrouwd. Het leidde er uiteindelijk toe dat ze haar baan in de mode verwisselde voor die van yogadocent.

Stilte en humor
"In mijn yogalessen zal stilte samengaan met respect, openheid, toegankelijkheid en humor en is er alle ruimte om jezelf van binnenuit te ervaren."

De proefles is woensdag 8 mei van 7:30-8:30 uur in het atelier aan de Boschstraat 92. Voor vragen en aanmeldingen: susan@holiyoga.nl. De intentie is om er een vaste wekelijkse les van te maken. De kosten zijn dan 10,00 euro per les.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden