Logo hetkontakt.nl/bommelerwaard
Foto: ingimage

Week van gebed op verschillende plaatsen in de Bommelerwaard

  •   191 keer gelezen

BOMMELERWAARD • 'Recht voor ogen' is het thema voor de Week van Gebed voor de eenheid van de christenen. De jaarlijkse gebedsweek vindt in 2019 plaats van 20 tot en met 27 januari.

Christenen in de hele wereld komen dan samen om te bidden. Het thema is dit jaar aangedragen door christenen uit Indonesië. In hun land hebben zij ervaren hoe onrecht zorgt voor verdeeldheid en exclusiviteit. Dit terwijl de samenleving voorheen juist gekenmerkt werd door samenwerking en solidariteit.

Ook in de Bommelerwaard zijn er interkerkelijke gebedsbijeenkomsten: op zondag 20 en zondag 27 januari in Pand 9, Van Heemstraweg West 9 te Zaltbommel. Op maandag 21 en donderdag 24 januari in De Ontmoeting, Nieuwe Tijningen 3 te Zaltbommel. Op dinsdag 22 en vrijdag 25 januari in de Heidewaard, Heideweg 12 te Waardenburg. Op vrijdag 25 januari in Gebouw Rehoboth , Kerkstraat 13 te Hedel. Op woensdag 23 en zaterdag 26 januari in De Gasthof, Vreedstraat 21 te Bruchem.

Alle samenkomsten beginnen om 19:00 uur behalve die in Hedel (19:30 uur) en duren ongeveer een uur. Organisatoren zijn EGB Kerk met Passie, VEG De Kandelaar, GKV De Ontmoerting, Hervormde gemeente Hedel en Christengemeente Bruchem. Ieder die mee wil bidden is welkom.

Meer info: www.gebedbommelerwaard.nl

Janneke Boogaard
Redacteur van Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Bommelerwaard
Volg @jannekeboogaard op twitter >
Elke woensdag het Bommelerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }