Logo hetkontakt.nl/alblasserwaard

Kandidaten CDA Zuid-Holland brengen werkbezoek aan de Alblasserwaard

  •   846 keer gelezen

ALBLASSERWAARD • Adri Bom-Lemstra, lijsttrekker en huidig Gedeputeerde namens het CDA in Zuid-Holland, heeft afgelopen donderdag samen met Maurits de Haan, Statenlid en nummer 5 op de kandidatenlijst van het CDA, een werkbezoek gebracht aan de Alblasserwaard.

Na een bezoek aan de Avonturenboerderij Molenwaard, waar middels en presentatie en rondleiding kennis werd gemaakt met de ambities van dit succesvolle recreatiebedrijf, werd TTA/Eurogroep in Bleskensgraaf bezocht. De delegatie werd ontvangen door Jan Bakker, CEO, en Simon den Hartigh, eigenaar van deze bedrijven.

Adri Bom was zeer geïnteresseerd in de technologische ontwikkelingen en de expansie die het bedrijf doormaakt. Onder meer de contacten met China wekten grote belangstelling. Adri deed ook nog diverse suggesties met betrekking tot contacten met Innovation Quarter voor (financiële) ondersteuning.

Het gezelschap werd begeleid door Louisa Broens, accountmanager bij de gemeente Molenlanden, en Arie van den Herik, kandidaat voor het Waterschap (nummer 5 op de CDA-lijst).

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke donderdag het Alblasserwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK