Afbeelding
Foto: Jan de Bruin

Bomvolle tent bij jubileumconcert Graafstrooms Fanfare

Algemeen 1.529 keer gelezen

MOLENAARSGRAAF • Woensdag 25 april opende Graafstrooms Fanfare het Oranjefeest in Molenaarsgraaf-Brandwijk met een concert ter viering van het 90-jarig bestaan van de fanfare.

In een bomvolle tent werd een variatie aan moderne nummers gespeeld met zangeres Rosalie Stuij uit Goudriaan als gast. Zij zong enkele nummers van Amy Winehouse.

Burgermeester Dirk van der Borg (beschermheer van de fanfare) opende de avond en vervolgde met het uitreiken van een onderscheiding en een oorkonde namens de Koninklijke Bond van Oranjeverenigingen aan Rinus van Wijgerden voor de vele inspanningen die hij gedurende meer dan dertig jaar heeft gedaan voor Oranjevereniging Juliana.

Peter Plaisier
Het programma werd verder aaneen gepraat door Peter Plaisier uit Bleskensgraaf, bekend van radio en TV.

Na de pauze mocht Jan de Bruin namens de Club van Honderd de jaarlijkse donatie aan de fanfare overhandigen. Deze keer een cheque van 2000 euro en blauwe softshell jasjes met GF-logo op de rug voor alle leden van de fanfare. Deze jasjes kunnen worden gebruikt bij minder formele optredens, in plaats van het officiële groene uniform met pet.

De avond werd afgesloten met de lokale band Niks aan de Zeis, die op hun bekende wijze het publiek nog even wakker hielden.

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden