Afbeelding

Jongerenavonden Alblasserwaard naar nieuwe locatie

Algemeen 514 keer gelezen

DORDRECHT • Jongerenavonden Alblasserwaard houdt de avonden vanaf 2016 op een nieuwe locatie: De Marnix in Dordrecht, een locatie van het Wartburg College. In 2015 werden de avonden op de Ark van Noach belegd.

Omdat de Ark in het nieuwe jaar niet meer beschikbaar is, heeft de organisatie gezocht naar een nieuwe locatie en deze gevonden in De Marnix. De organisatie brengt jongeren in een informele sfeer bij elkaar, met als doel hen Bijbelse handvaten mee te geven die bruikbaar zijn in de dagelijkse praktijk van het leven. Samen wordt gezocht naar Bijbelse antwoorden op levensbelangrijke vragen.

Christian Verwoerd uit Nieuw-Lekkerland zal de avonden samen met Erika de With muzikaal begeleiden. Naast het zingen zal er geluisterd worden naar diversen sprekers. Er komen actuele onderwerpen aan bod. Daarnaast is er altijd tijd voor samenzijn en ontmoeting.

De avonden beginnen om 20.00 uur. De inloop is vanaf 19.30 uur; er is dan koffie, thee of fris verkrijgbaar. Het adres is: Wartburg College, locatie de Marnix, Professor Waterinklaan 41, 3312 KM Dordrecht. De entree is gratis. De eerste avond staat op zaterdag 9 januari gepland en geldt als opening van een nieuwe serie jongerenavonden. Meer info:

www.jongerenavonden.com

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden