Inzet bussen vanwege werk aan spoor MerwedeLingelijn

  •   493 keer gelezen

REGIO • Vanwege geplande werkzaamheden aan de MerwedeLingelijn van maandag 21 oktober tot en met vrijdag 25 oktober worden er vervangende bussen ingezet tussen Sliedrecht en Leerdam.

Qbuzz zet op verschillende trajecten bussen in. Elk half uur rijden er bussen tussen Sliedrecht en Leerdam (deze stopt op Hardinxveld-Giessendam en Gorinchem), tussen Sliedrecht en Boven Hardinxveld (deze stopt op Blauwe Zoom en Hardinxveld-Giessendam) en tussen Gorinchem en Arkel. De bushaltes bevinden zich aan de voorzijde van de treinstations.

De werkzaamheden betreffen diverse grote onderhoudsklussen van ProRail. Voor mensen met een rolstoel of scootmobiel verzorgt Qbuzz alternatief vervoer. Wie daar gebruik van wil maken, moet  minimaal twee uur vooraf bellen met de klantenservice via 0900-7289965. Reizigers met een scootmobiel nemen plaats op een gewone stoel conform de regels bij taxivervoer.

Qbuzz adviseert reizigers de meest actuele reisinformatie via de reisplanners te checken en geeft aan rekening te houden met extra reistijd. Vanaf zaterdag 26 oktober zijn de werkzaamheden gereed en rijden alle treinen weer volgens de normale dienstregeling.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke donderdag het Alblasserwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }