Logo hetkontakt.nl/alblasserwaard
• Medewerkers van Hipper & Kolfbaan met de award.
• Medewerkers van Hipper & Kolfbaan met de award.

Hipper & Kolfbaan verkozen tot beste trouwlocatie van het land

  •   754 keer gelezen

GORINCHEM • Hipper & Kolfbaan aan de Torenstraat 1a in Gorinchem heeft deze week de Top trouwbedrijven Award gewonnen voor beste trouwlocatie van Nederland.

De Top Trouwbedrijven Award zet elk jaar trouwleveranciers in het zonnetje die bruiloften net even extra bijzonder weten te maken.

Leveranciers die door middel van hun passie voor het vak en vakbekwaamheid ervoor zorgen dat bruidsparen een onvergetelijke dag beleven.

De winnaar van categorie Trouwlocaties is partycentrum Hipper & Kolfbaan in Gorinchem geworden. Zij werden door de vele bruidsparen die gestemd hadden, gekozen als beste van Nederland.

Ontzettend trots
"Wij zijn ontzettend trots dat we deze award hebben gewonnen, dit is echt een waardering voor ons mooie bedrijf en voor ons gastvrije team die er altijd voor zorgen dat het onze gasten aan niets ontbreekt", vertelt Bianka den Breejen van Hipper & Kolfbaan.

Partycentrum Hipper & Kolfbaan in hartje Gorinchem heeft vier prachtige zalen met een unieke binnentuin en is ook tevens een officiële trouwlocatie.

Extra beloning
Bianka: "Fijn om te zien dat wat we willen uitstralen, naast onze prachtige locatie, onze gastvrijheid het ontzorgen en meedenken met onze gasten, op deze manier extra beloond wordt."

Hipper & Kolfbaan is al vele jaren gewend te zorgen voor een vlekkeloze organisatie en optimale culinaire verzorging van feesten en evenementen. "We zeggen niet voor niks dat we elk event bijzonder maken", besluit Bianka den Breejen.

Voor meer informatie: 0183-666695 of www.hipper.nl.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke donderdag het nieuws uit Alblasserwaard per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }