• Word ook lid van het burgerpanel TipMolenlanden.
• Word ook lid van het burgerpanel TipMolenlanden. (Foto: Studio KMP)

Enquête TipMolenlanden over Tiny Houses en verkiezingen provincie

  •   399 keer gelezen

MOLENLANDEN • De nieuwe enquête van TipMolenlanden is dinsdag verstuurd en heeft ditmaal als onderwerpen: de provinciale statenverkiezingen en Tiny Houses.

De enquête is verstuurd naar de inmiddels 614 leden (!) van het burgerpanel. De vragen hebben betrekking op onder meer de animo voor de provinciale verkiezingen en op de wenselijkheid van plaatsing van Tiny Houses in Molenlanden als middel om de woningnood op te vangen. Deelnemers aan het burgerpanel hebben de enquête in hun mailbox gekregen.

Via de volgende open link kan de enquête ook worden ingevuld: https://enquete.toponderzoek.com/PSVTH.

Geef je mening
De nieuwe gemeente Molenlanden heeft een burgerpanel, een initiatief van Kontakt Mediapartners. Iedereen vanaf 16 jaar kan via dit panel zijn of haar mening geven over actuele thema's in de gemeente. Het Kontakt editie Alblasserwaard is hiervoor een samenwerking aangegaan met onderzoeksbureau Toponderzoek. Aanmelden is mogelijk op: www.TipMolenlanden.nl

Het burgerpanel telt inmiddels al 614 leden. Intentie is om in 2019 te groeien naar 750.

Toponderzoek
Toponderzoek heeft in 70 gemeenten in Nederland burgerpanels ingesteld. De praktijk heeft al uitgewezen dat sommige onderzoeksresultaten worden meegewogen in de politieke besluitvorming. Dat betekent dat panelleden mede hun stempel kunnen drukken op besluitvorming. En juist dat maakt deelname aan het burgerpanel interessant en leuk. De panelleden kunnen ook zelf onderwerpen aandragen waarover zij geraadpleegd willen worden.

Rick den Besten
Hoofdredacteur Het Kontakt Edities en (sport)redacteur/fotograaf Het Kontakt Alblasserwaard en Regio-Voetbal.
Volg @RickdenBesten op twitter >
Elke donderdag het Alblasserwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }