• Les Chantres tijdens een eerder optreden in 2019.
• Les Chantres tijdens een eerder optreden in 2019. Foto: Teus Oosterwijk jr.

Les Chantres uit Papendrecht gaat weer repeteren

Algemeen 157 keer gelezen

PAPENDRECHT • Anderhalf jaar lang kon interkerkelijk koor Les Chantres uit Papendrecht niet bij elkaar komen, maar vanaf woensdag 1 september wordt er weer voor het eerst gerepeteerd in de Bethlehemkerk.

Onder leiding van dirigent Hans van Blijderveen worden er nieuwe nummers ingestudeerd en iedereen die houdt van zingen is welkom om mee te komen doen.

Vanwege alle coronamaatregelen kon het gemengde koor de afgelopen maanden niet bij elkaar komen, maar nu de mogelijkheid weer daar is, worden de stemmenbanden opgerekt en wordt er voorzichtig uitgekeken naar een aantal mooie optredens rond kerst en in het nieuwe jaar. Dit alles natuurlijk volgens de geldende veiligheidsnormen.

De repetitie begint om 20.00 uur in de Bethlehemkerk aan Van der Palmstraat 1 in Papendrecht. Iedereen vanaf zestien jaar is welkom om de repetitie bij te wonen en te ervaren of het zingen in dit - zelfs op anderhalve meter afstand - gezellige gospelkoor iets voor hem of haar is. Komt deze woensdag niet uit, kan er op een andere woensdag aangeschoven worden.

Les Chantres is een interkerkelijk gospelkoor uit Papendrecht en zingt al 30 jaar vol passie liederen tot eer van God. Onder leiding van verschillende dirigenten is het koor uitgegroeid tot een bekwame en gezellige vereniging. Hans van Blijderveen is al jarenlang verbonden aan Les Chantres als dirigent, weet het koor steeds opnieuw enthousiast te maken en op een nog hoger niveau te brengen.

Voor meer informatie: www.leschantres.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden