• Piet Broere overhandigt de cheque aan Arjenne Timmer.
• Piet Broere overhandigt de cheque aan Arjenne Timmer.

Autobedrijf Broere heeft kerstcadeau voor Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard

Zakelijk 158 keer gelezen

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL • Autobedrijf Broere in Krimpen aan den IJssel kiest er dit jaar voor om deze decembermaand geen kleine attenties aan klanten te geven, maar een regionaal goed doel te ondersteunen.  Dat is Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard (SDK) geworden.

“Deze stichting biedt mensen met een verstandelijke beperking dagbesteding in dezelfde regio waar wij als autobedrijf actief zijn,” weet Piet Broere, directeur van Autobedrijf Broere. “De filosofie en de manier waarop SDK dat doet, spreekt ons zeer aan. De projecten zijn kleinschalig, warm en sociaal veilig. En ook belangrijk: SDK zorgt er met haar medewerkers en vrijwilligers voor dat de deelnemers op een fijne en zinvolle manier meedraaien in de maatschappij. Dat gebeurt op liefst achttien locaties in de Krimpenerwaard.”

De deelnemers zijn actief in lunchrooms, in het groen, in zorginstellingen, in winkels en zelfs in een basisschool. Dat doen ze met veel plezier, ondersteund door gemotiveerde en betrokken begeleiding en een grote groep enthousiaste vrijwilligers, weet Piet Broere: “Vandaar dat we met veel plezier het bedrag dat we normaal gesproken aan kerstattenties besteden, overmaken naar Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard.”

Blij verrast
De cheque van 1.000 euro werd dankbaar in ontvangst genomen door Arjenne Timmer, oprichter en directeur van SDK. Zij toonde zich gelukkig met de mooie donatie:  

“Ik ben namens onze deelnemers niet alleen blij verrast met deze cheque, minstens net zo geweldig vind ik het dat jullie aan ons denken en het waarderen wat wij met z’n allen doen. Reken maar dat deze donatie goed terechtkomt en volledig aan onze deelnemers zal worden besteed.”

Iedereen die de kerstactie van Autobedrijf Broere wil ondersteunen met een bijdrage voor het goede doel, kan dat doen op bankrekeningnummer NL76RABO0166273856 t.n.v. Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard, onder vermelding van Kerstactie Autobedrijf Broere.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Download onze app