Afbeelding
foto’s

Ondernemend Krimpenerwaard geniet van elfde Waardborrel

Zakelijk Fotoseries 1.427 keer gelezen

KRIMPENERWAARD •  Ondernemend Krimpenerwaard kijkt terug op een geslaagde Waardborrel. Hierbij stonden als vanouds netwerken, informatie opdoen en gezelligheid centraal.

“Het was hartstikke leuk”, vertelt Angelique Pottuit. “En gelukkig vonden we dat niet alleen als organisatie, maar hebben we vele enthousiaste reacties mogen ontvangen.”

Müller Fresh Food Logistics
De bezoekers werden woensdag welkom geheten in het bedrijfspand van Müller Fresh Food Logistics in Lekkerkerk, waar ze eventueel voorafgaand aan de Waardborrel rondgeleid konden worden door het bedrijf. “Daar werd dankbaar gebruik van gemaakt”, vertelt Angelique.

Eenmaal terug in de hal ging de bijeenkomst zelf van start. “We zijn blij met de opkomst van zo’n driehonderd ondernemers”, blikt Angelique terug. “Een mooi en door de jaren constant aantal bezoekers. Leuk is ook om te zien dat bekenden uit een kern niet meer bij elkaar ‘klieken’, maar breder op zoek gaan naar contacten. Het netwerken is uiteraard één van de pijlers van de Waardborrel.”

Reinier van den Berg
Hoofdgast was meteoroloog en spreker duurzaamheid Reinier van den Berg.

Angelique: “Hij hield een boeiend betoog over klimaatverandering en wat er op ons afkomt. In eerste instantie denk je nog: ‘wat maakt die ene graad temperatuurverschil nou uit’, maar Van den Berg schetste de gevolgen van de opeenstapeling van temperatuurstijging. Gelukkig werd het geen ‘doemverhaal’, maar ging hij ook in op de nieuwe soorten economieën die dan ontstaan met bijbehorende kansen voor ondernemers.”

Interactieve paneldiscussie
Tijdens de daaropvolgende paneldiscussie werd één en ander nog eens besproken. “Aan de discussie namen naast Reinier van den Berg ook vertegenwoordigers van onze sponsors en de gemeenten Krimpenerwaard en Krimpen aan den IJssel deel. Het werd een interactief en leerzaam onderdeel. Vervolgens kon worden genoten van een heerlijk buffet, verzorgd door de Polderkeuken in Stolwijk”, aldus Angelique.

Nieuwe gastheer
Nauwelijks bekomen van alle inspanningen die de organisatie van een dergelijk groot evenement vergt, kijken de ondernemerskringen Krimpenerwaard en Krimpen aan den IJssel alweer stiekem uit naar de twaalfde editie.

Angelique: “Hiervoor is het wel noodzakelijk dat een nieuw bedrijf zich aandient als decor voor de Waardborrel. We houden ons aanbevolen voor reacties.”

Aanmelden kan eventueel via: info@okkrimpenerwaard.nl

Robert van der Hek

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden