• De app van nieuwsblad Het Kontakt is vernieuwd.
• De app van nieuwsblad Het Kontakt is vernieuwd. Foto: Kontakt Mediapartners

Nieuwe app Het Kontakt vanaf nu te downloaden

Zakelijk 1.717 keer gelezen

GOUDRIAAN • De app van nieuwsblad Het Kontakt is vernieuwd. Onder meer de navigatie is verbeterd en het design is aangepast.

Met de app heeft de gebruiker het nieuws uit de dertien edities (van Alblasserwaard tot Krimpenerwaard, van Altena tot Vijfheerenlanden, van Gouda tot Nieuwegein en van Papendrecht tot West Betuwe) van Het Kontakt op elk moment van de dag binnen handbereik.

“De gebruikerservaring zal een sterke verbetering laten zien. Dat was voor ons één van de redenen om de Het Kontakt-app te vernieuwen”, zegt hoofdredacteur Rick den Besten.

Actueel
Daar waar de krant één keer per week op de mat valt, wordt het nieuws in de app dagelijks bijgewerkt en ververst. Interviews, 112, sport, foto’s en video’s, politiek, ondernemersnieuws en evenementen; het is allemaal in de app te vinden. “Uiteraard zo actueel mogelijk”, benadrukt Den Besten.

Dark mode
Voor een prettige leeservaring kan voor de ‘dark mode’ (donkere achtergrond) gekozen worden. De tekstgrootte kan aan de persoonlijke voorkeur van de gebruiker worden aangepast. De app is ook voorzien van een voorleesfunctie. Om snel op de hoogte te zijn van het belangrijkste nieuws kan de pushnotificatie worden ingeschakeld.

De app van Het Kontakt is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app