• Speciale gast Kees Jansma met Kees-Jan de Haay.
• Speciale gast Kees Jansma met Kees-Jan de Haay. Foto: PR

Volle bak bij jubileum Waardborrel

Zakelijk 1.765 keer gelezen

LEKKERKERK • Dat de Waardborrel springlevend is, bewees de tiende editie. Zo’n driehonderd regio-ondernemers beleefden woensdag een mooie jubileumbijeenkomst. 

De aanwezigen kregen in het nieuwe bedrijfspand van De Haay Bouwwerken te Lekkerkerk een boeiend programma voorgeschoteld. Daarin onder meer interviews en de aanwezigheid van tv-persoonlijkheid en sportjournalist Kees Jansma. 

Hij werd door presentator Jan-Dirk Stouten aan de tand  gevoeld over leiderschap en -uiteraard- zijn carrière in de wereld van het topvoetbal. Het leverde mooie verhalen en hilarische anekdotes op. 

Gemis
Uiteraard werd de door de ondernemerskringen Krimpenerwaard, Krimpen aan den IJssel en Ouderkerk georganiseerde bijeenkomst ook volop benut om te netwerken. Tot genoegen van Angelique Pottuit, één van de drijvende krachten achter het initiatief:

“Je kon duidelijk zien en horen dat veel ondernemers er aan toe waren om elkaar weer in een Waardborrel-setting te ontmoeten. De afgelopen twee jaar kon deze bijeenkomst vanwege corona en de bijbehorende beperkingen niet doorgaan. Dat is toch als een gemis ervaren. We zijn dan ook allemaal erg blij met deze tiende editie en de geweldige opkomst. Die was boven verwachting. We kijken er met veel plezier op terug en willen speciaal de sponsors bedanken.”

Jan Timmer

Freelance-redacteur Het Kontakt-Krimpenerwaard, Het Kontakt-IJssel en Lekstreek en Regio-Voetbal

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden