DCV knokt zich na 0-2 terug tegen Spijkenisse

Sport 452 keer gelezen

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL • DCV toonde karakter door tegen Spijkenisse een 0-2 achterstand om te buigen in een 2-2 eindstand.

“Dat is zeker geen slecht resultaat tegen één van de hoogst geklasseerde teams uit onze afdeling,” vond trainer Wout Ooms.

Mondjesmaat
Gedurende het eerste half uur van het eerste klasse-duel wist DCV slechts mondjesmaat de eigen helft te verlaten. Daarna werd de situatie pas echt vervelend toen de gasten binnen een tijdsbestek van vijf minuten twee keer scoorden.

Snel na de 0-2 slaagde Daan Beumer erin de achterstand tot één goal terug te brengen. Een kwartier na de pauze sloeg Beumer voor de tweede keer toe: 2-2.

Daarna kwam de partij in rustiger vaarwater, al had DCV in blessuretijd nog drie momenten waarin het had kunnen scoren.