Afbeelding
Foto: John Wijntjes

Krimpen viert lentefeest met braderie en kinderactiviteiten

Nieuws 1.394 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • Krimpen aan den IJssel viert zaterdag 13 april het Lentefeest, met gratis kinderactiviteiten op het Raadhuisplein en een braderie op het plein aan de Hoogstade en in winkelcentrum Crimpenhof.

Van 11.00 tot 17.00 uur kunnen kinderen genieten van diverse gratis activiteiten op het Raadhuisplein, waaronder een springkussen, softbungeejump, zweefmolen, hindernisbaan en een lekkere donut van de foodtruck. Ook is er een spannende zoektocht naar de Gouden Bal in de ballenbak, met kans op mooie prijzen.

De braderie vindt plaats van 9.00 tot 17.00 uur in winkelcentrum Crimpenhof en op het plein aan de Hoogstade, met kraampjes van lokale ondernemers en andere standhouders. Hier is van alles te vinden, van kleding tot lekkernijen en meer.

Voor in de agenda: op zaterdag 27 april is er een kleedjesmarkt tijdens Koningsdag, gecombineerd met het Pet Pret Park en de tentoonstelling ‘Plastic NOT so fantastic! – Superhelden ruimen op!’. De volgende activiteit in het Hart van Krimpen is de boeken- en platenmarkt op zaterdag 25 mei.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden