• De recreatieruimte onderging een opknapbeurt.
• De recreatieruimte onderging een opknapbeurt. Foto: Jan Timmer

Krimpense biljarters blij met facelift recreatieruimte

Algemeen 569 keer gelezen

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL • De recreatieruimte van appartementencomplex Gouden Regen in Krimpen was altijd al een paradijsje voor 55-plus liefhebbers van biljarten en klaverjassen. De nieuwe inrichting maakt het verblijf er nog aangenamer.

“Met dank aan woningcorporatie QuaWonen”, zegt Willem Boudewijns, voorzitter van de soos. “De nieuwe ruimte ziet er uit als een plaatje en is dankzij de nieuwe stoelen en tafels heel comfortabel.” 

Gemoedelijk
Boudewijns is al zestien jaar nauw betrokken bij de 55-plus club, die elke maandag-, woensdag- en vrijdagmiddag van 13.00 uur tot 16.00 uur klaverjassen en biljarten voor 55-plussers mogelijk maakt. “De sfeer is gemoedelijk en gezellig”, stelt hij tevreden vast.

Penningmeester Jan Röder is het van harte met hem eens. “En voor de contributie hoeft niemand het te laten”, voegt hij aan Boudewijns woorden toe. “Voor een tientje in de maand zijn deelnemers lid en kunnen ze op alle speelmiddagen terecht. Ook prettig: een kop koffie of thee kost vijftig cent en voor een euro heb je al een glaasje fris, bier of wijn.” 

Plaats
De biljart- en klaverjasclub bestaat momenteel uit zo’n 24 leden. “Er is ruimte voor nog enkele biljarters en klaverjassers”, zegt Jan Röder.

Belangstellenden kunnen vrijblijvend binnenlopen, maar een telefoontje voor meer informatie kan ook: 0180-521628.

Jan Timmer

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie