Afbeelding

Jaarlijkse actie Amnesty-werkgroep: ‘Write for rights’

Algemeen 86 keer gelezen

KRIMPENERWAARD • Ieder jaar in december komt Amnesty International in actie voor mensen die onterecht worden gevangengezet of bedreigd. Bijvoorbeeld omdat ze opkomen voor hun geloof of rechten. Met miljoenen brieven en kaarten wordt hiertegen geprotesteerd.

Wie ook wil meeschrijven kan op www.krimpenerwaard-oost.amnesty.nl een eigen schrijfsetje bestellen. Digitaal actie voeren kan ook: www.amensty.nl/write for rights

Acties
In de maand december organiseert de werkgroep Krimpenerwaard de volgende acties, mits de coronamaatregelen het toelaten: op vrijdag 10 december van 14.30 tot 17.00 uur kan in de bibliotheek van Schoonhoven een informatiepakket worden opgehaald om thuis te schrijven. Het is ook mogelijk om in de bibliotheek een brief te ondertekenen.

Op zondag 12 december kunnen belangstellenden in de Hoeksteenkerk te Schoonhoven na de ochtenddienst meedoen met Write for Rights. 

Een week eerder -op zondag 5 december- kan dit in de Hervormde kerk te Berkenwoude.

Kerstmarkt
Zaterdagmiddag 11 december staan vrijwilligers van de werkgroep met een kraam op de kerstmarkt in Ammerstol.

Hier kunnen eventueel de Write for Rights-kaarten en -brieven worden ingeleverd, ook de kaarten die thuis zijn geschreven. Zelf verzenden kan uiteraard ook.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie