• Laura Maaijen uit Haastrecht.
• Laura Maaijen uit Haastrecht. Foto: aangeleverd

Laura Maaijen uit Haastrecht ‘Polsstokkerdammer van het jaar’

Algemeen 239 keer gelezen

BENSCHOP • Laura Maaijen mag zich ‘Polstokkerdammer van het jaar’ noemen. Dit vanwege de grote progressie die zij het afgelopen jaar maakte als polstokverspringster. 

De Haastrechtse was met Joost van Weelden (Oudewater) en Rienier Overbeek (Benschop) genomineerd voor de prijs. Die werd afgelopen vrijdag uitgereikt tijdens de algemene jaarvergadering van Polsstokvereniging Polsstokkerdam. 

Schansen
Tijdens de avond werden twee bestuursleden uitgezwaaid, te weten Mieke Slootjes (Oudewater) en Niek de Bruijn (Benschop). De Bruijn was jarenlang hét gezicht van de vereniging voor sponsoren. Mede dankzij zijn inspanningen kon de vereniging het afgelopen jaar twee nieuwe schansen bouwen. De Bruijn is benoemd tot Lid van Verdienste.

Hoewel er vanwege de coronamaatregelen nog geen officiële wedstrijden mogen worden georganiseerd, is er wel een kans dat de vereniging clubkampioenschappen mag houden. Dat gaat gebeuren op 5 juni. De wedstrijd zal live te volgen zijn via de Facebookpagina van Polsstokvereniging Polsstokkerdam.

Floris Bakker

Redactiecoördinator Het Kontakt - Woerdense Courant

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie