• Voor een mooie vloer kun je bij De Weerd Wonen en Slapen terecht.
• Voor een mooie vloer kun je bij De Weerd Wonen en Slapen terecht. Foto: PR
zakelijk

Zo mooi is het voorjaar bij De Weerd Wonen & Slapen!

Algemeen 160 keer gelezen

OUDERKERK A/D IJSSEL • De nieuwste voorjaarstrends? Je vindt ze bij De Weerd Wonen & Slapen. Op Zijdepark 2 in Ouderkerk aan den IJssel tref je een riante winkel met twee verdiepingen aan mooie producten én inspiratie. Vloeren, bedden, gordijnen, raamdecoraties en allerhande accessoires: je hoeft er de stad niet meer voor in! De Weerd heeft het! Dichtbij. In alle rust. Met een uitstekend advies.

Op het gebied van vloeren biedt De Weerd je een ruime keuze in pvc en laminaat van de beste merken én concurrerend geprijsd. “Als noviteit is er nu een nieuw product van QuickStep: hydroseal ”, vertelt Willem de Weerd, eigenaar van De Weerd Wonen & Slapen. “Een hydroseal-behandeling geeft pvc-vloeren extra bescherming tegen de inwerking van water. Ideaal voor met name de keuken en de badkamer. De vloer daar blijft ook na ‘ongelukjes’ in topstaat en onderhoud wordt een stuk gemakkelijker.” 

Uiteraard heeft De Weerd een grote collectie in zowel laminaat als pvc. Van betonlook tot en met warm visgratenmotief en in een breed palet aan kleuren; je vindt het allemaal in Ouderkerk!

Luxaflex
De Weerd is ook al jaren officieel dealer van het kwaliteitsmerk Luxaflex. In de showroom treffen we de fraaie collectie van het toplabel, waaronder de onlangs op de markt verschenen Mega View-jaloezieën, met net wat grotere openingen tussen de lamellen. Het voordeel hiervan: je zicht naar buiten wordt aantrekkelijker verbeterd! Ook leuk om te weten: binnenkort komen de nieuwe collecties shutters binnen bij De Weerd. En we kunnen u al verklappen: die zijn erg mooi!

Op zoek naar ideaal ligcomfort? Probeer dan de Pullman Silverline Premier. Dit topmatras - vanwege haar uitmuntende prijs-kwaliteit verhouding als beste uit de test bij de Consumentenbond - is verkrijgbaar in drie hardheden (medium, stevig en extra stevig). Uiteraard mag u hem ook thuis vrijblijvend uittesten. Dat geldt ook voor al onze andere matrassen en onze grote collectie hoofdkussens. De Weerd is dealer voor Pullman én Wellington boxsprings en matrassen én Van Houdt-ledikanten

De nieuwe dekbedovertrekkencollectie is inmiddels ook binnen. En ook die biedt tal van fraaie dessins en kleuren. Kortom: genoeg redenen om juist De Weerd in te schakelen voor al uw wensen en ambities op het gebied van wonen en slapen. Lekker dichtbij. Twee verdiepingen vol inspiratie. De mooiste merken. Vriendelijke behandeling. Goede advisering. Perfecte service. Gratis parkeerruimte direct vóór de winkel. Wat wil je nog meer dan …De Weerd!

De Weerd Wonen en Slapen
Zijdepark 2 • Ouderkerk aan den IJssel
T: 0180-681253

www.deweerdwonenenslapen.nl

Floris Bakker

Redactiecoördinator Het Kontakt - Woerdense Courant

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie