• Martin van Dijk van Reclame Van Dijk.
• Martin van Dijk van Reclame Van Dijk. Foto: Jan Timmer
zakelijk

Reclame Van Dijk: gespecialiseerd in plak- en drukwerk

Algemeen 370 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • Autobelettering, reclameborden, raambelettering, posters AO, stickers, magneetborden, zonwerende folie, vlaggen en wrapping; Reclame Van Dijk verzorgt het allemaal, voor zowel de zakelijke als particuliere markt.

“Natuurlijk zijn er flink wat bedrijven die zich met hetzelfde bezig houden als wij doen”, weet Martin van Dijk, samen met zijn zoon Richard eigenaar van Reclame Van Dijk. “Toch weten we ons prima te onderscheiden. Dat doen we door puur vanuit de wensen van de klant te werken, flexibel en snel te zijn en producten te leveren die kwalitatief hoogwaardig zijn. Het kán inderdaad goedkoop, zoals je op internet ziet, maar dan ontdek je wel vaak na een paar maanden waaróm het zo goedkoop was… Bijvoorbeeld doordat kleuren al snel beginnen te vervagen of de werking van een zonwerend folie te wensen overlaat, om maar wat voorbeelden te noemen. Dat soort problemen heb je niet wanneer je met ons in zee gaat.”

Landkaarten
Martin van Dijk richtte het op bedrijventerrein Stormpolder gevestigde bedrijf Reclame Van Dijk één jaar geleden op. Voorheen hield hij zich drie decennia lang vooral bezig met de productie van landkaarten. “Door de opkomst van de TomTom werd de kaartenmarkt kleiner en besloot ik me ook te gaan richten op bestickering in de ruimste zin van het woord. Al snel werd duidelijk dat er behoefte is aan betaalbare kwaliteit zoals wij die leveren. Kaarten produceren we nog steeds, maar dat is nu nog maar een kleine tak van onze onderneming. Reclame Van Dijk werkt nu in de volle breedte. Kom gerust kennismaken en leg je vraag bij ons neer!”

Reclame Van Dijk
Stormpolderdijk 10 • Krimpen aan den IJssel
T: 0180-553342
E: info@reclamevd.nl
I: www.reclamevd.nl

Floris Bakker

Redactiecoördinator Het Kontakt - Woerdense Courant

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie