• De winkel van De Weerd Wonen & Slapen.
• De winkel van De Weerd Wonen & Slapen. Foto: aangeleverd
zakelijk

De Weerd Wonen & Slapen: Compleet in alle opzichten

Algemeen 255 keer gelezen

OUDERKERK A/D IJSSEL • Vloeren, bedden, gordijnen en raamdecoraties; je hoeft er de Krimpenerwaard niet voor uit om je perfect te laten adviseren en de aankoop te doen die totaal aansluit bij je wensen. Want De Weerd Wonen & Slapen heeft het allemaal!

“We houden van compleet”, glimlacht Willem de Weerd ,eigenaar van het in Ouderkerk gevestigde De Weerd Wonen & Slapen. “En dat geldt niet alleen voor onze collecties, maar zeker ook voor onze service. Die begint al bij de ontvangst in onze winkel op Zijdepark 2. Onze verkoopsters zijn niet alleen erg vriendelijk, ze zorgen ook voor advisering waar je echt iets aan hebt en weten alles over de artikelen, kleuren, toepassingsmogelijkheden enzovoort. Daarnaast weten onze klanten zich verzekerd van een stoffeerders- en montageteam dat nauwkeurig en netjes werkt. 

Kosteloos
Dat begint al bij het inmeten. Ook daarbij gaan de medewerkers van De Weerd Wonen & Slapen heel serieus te werk. Willem de Weerd: “Eerst nemen we de situatie terplekke in ogenschouw. Daarna meten we in. Beide doen we kosteloos. Uiteindelijk komen we tot een heldere prijsopgaaf. Als deze akkoord bevonden wordt maken we een afspraak om de vloer te leggen, het bed te plaatsen of de raamdecoraties op te hangen. Het komt vrijwel nooit voor, maar mochten er daarna vragen of klachten zijn, dan lossen we die op. Zo werkt dat bij een familiebedrijf met een lange traditie. Het mooie is dat onze klanten wéten dat ze blind kunnen varen op De Weerd Wonen & Slapen en na een aankoop graag weer bij ons terugkomen. Dát is echt iets waar we trots op zijn; die trouw die je in alle generaties klanten terugziet; van jong tot oud!”

Hoewel De Weerd Wonen & Slapen over een (fraaie) website beschikt, gelooft Willem de Weerd niet in de verkoop van vloeren, bedden, gordijnen en raamdecoraties via internet. “We hebben om die reden geen webshop”, glimlacht hij. “Wél een grote winkel met twee verdiepingen én ruime parkeergelegenheid vlak voor de deur. Mensen willen de artikelen zélf zien en vooral ook voelen, kleuren op zich laten inwerken en combinaties ervaren. Dat gaat ‘live’ veel beter dan vanaf een foto op je scherm! En ook fijn: je kunt je in een winkel echt goed laten adviseren. Ook dat is prettig.”

Vloeren
Bij De Weerd Wonen & Slapen is de bovenverdieping gereserveerd voor bedden, slaapkameropstellingen, dekbedden, kussens en overtrekken. Op de begane grond kun je terecht voor vloeren (van tapijt tot en met parket, laminaat, pvc en vinyl) van kwaliteitsmerken, gordijnen, vitrages en raamdecoraties. De Weerd Wonen & Slapen is daarnaast Luxaflex Inspiration-dealer, hetgeen betekent dat men een speciale Luxaflex-afdeling heeft met een aanlokkelijk grote range aan producten. “Een echte publiekstrekker”, weet Willem de Weerd.

Floris Bakker

Redactiecoördinator Het Kontakt - Woerdense Courant

• De slaapafdeling is te vinden op de bovenste verdieping.
• Er is een ruim aanbod van bedden bij De Weerd Wonen & Slapen te vinden.
• De slaapafdeling op de bovenste verdieping van De Weerd Wonen & Slapen.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie