• Geleijn Verf en Behang in Ouderkerk aan den IJssel is hét adres voor verf, behang en aanverwante artikelen.
• Geleijn Verf en Behang in Ouderkerk aan den IJssel is hét adres voor verf, behang en aanverwante artikelen. Foto: wijntjesfotografie.nl
zakelijk

Geleijn Verf en Behang: voor verf én schildersklussen

7 okt, 12:07 Algemeen 706 keer gelezen

OUDERKERK A/D IJSSEL • Van verf tot beits en van behang tot zonwering. In de winkel van Geleijn Verf en Behang in Ouderkerk aan den IJssel is het allemaal te vinden. En heb je een verfklus die je liever aan een vakman overlaat? Vraag dan of de schilders van Geleijn langs willen komen.

Dat Geleijn Verf en Behang uit een winkel én een schildersbedrijf bestaat is niet bij iedereen bekend. “Klanten zijn vaak verbaasd als ik erover vertel”, zegt Corrie Geleijn, één van de drie dames die afwisselend in de winkel staan. “Ons schildersbedrijf bestaat al meer dan 100 jaar en was er eerder dan onze winkel. Vandaag de dag hebben we vier schilders in dienst. Die werken voor zowel particulieren als bedrijven, voornamelijk hier in de regio.”

In de winkel komen vooral klanten die zelf aan de slag willen. En dat waren er de laatste maanden veel, zo merkte Corrie. “Tijdens de lockdown zaten veel mensen noodgedwongen thuis en zijn ze massaal aan het klussen geslagen. Vooral in het begin was het ontzettend druk hier in de winkel. Onze schappen waren zelfs een keer leeg. Dat is nooit eerder gebeurd.”

Kleur
In de winkel tref je niet alleen een ruime keuze in binnen- en buitenverf, zonwering én behang, je wordt ook perfect geadviseerd op het gebied van toepassing en kleur. “Dat onderscheidt ons van de bouwmarkten hier in de regio”, zegt Corrie.

Goed materiaal is het halve werk. Daarom verkoopt Geleijn Verf en Behang alleen verf van topkwaliteit, bijvoorbeeld van het merk Sikkens. “Daarmee zijn we in de regio de enige”, weet Corrie. “Sikkens is zeker níet de goedkoopste, maar wél het merk waar je voor kiest als het schilderwerk bovengemiddeld lang mooi door blijft.” 

Corrie adviseert om nooit te besparen op verf of verfmaterialen. “Kies je bijvoorbeeld voor een goedkope muurverf, dan heb je vaak meerdere emmers nodig. Je kunt dan net zo goed één emmer nemen van een goed merk. Die kost wat meer, maar de verf dekt wel in één keer. Je bent dus minder lang bezig.”

Geleijn Verf en Behang
Zijdepark 1 • Ouderkerk aan den IJssel
T: 0180-681347
E: info@geleijn.com
I: www.geleijn.com 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie