• Peter Pronkhorst van Techno Wheels.
• Peter Pronkhorst van Techno Wheels. Foto: Floris Bakker
zakelijk

Techno Wheels:Voor onderhoud en reparaties aan alle auto's

Algemeen 779 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • Bij Techno Wheels kun je niet alleen terecht voor banden en velgen, maar ook voor onderhoud aan je personenauto, oldtimers, caravan en campers.

Eigenaar Peter Pronkhorst is letterlijk opgegroeid tussen de auto's. "Mijn vader was slager, maar sleutelde in de avonduren graag aan oldtimers. Dat was zijn uitlaatklep. Ik hielp 'm graag een handje." Het was dan ook niet zo gek dat ik in het autovak belandde."

Passie
Als automonteur specialiseerde hij zich in het onderhoud van klassiekers, vooral de Citroën Traxion Avant. Later kwamen daar auto's bij van merken uit het voormalige Oostblok, zoals Trabant, Wartburg, Lada, Barkas maar ook het merk Gaz en Lada kwam onder zijn handen door.

De klussen aan klassieke auto's combineert hij vandaag de dag met het 'normale' onderhoud van moderne personen- en bedrijfswagens, oldtimers, caravans en campers. Iets dat niet bij iedereen in de omgeving bekend is. "Voor het vervangen van remblokjes of een oliefilter kun je hier gewoon terecht."

Techno Wheels beschikt over een goed ingerichte werkplaats, met vier bruggen en diverse diagnoseapparatuur om auto's goed en vakkundig te kunnen onderhouden en repareren. "Of het nu gaat om een boodschappenwagentje of exclusieve auto: bij ons ben je aan het juiste adres."

Onderdelen en Banden
Techno Wheels is een samenwerkingsverband aangegaan met Q Carparts. "Hierdoor zijn wij aangesloten bij Carpartners, specialist in onder andere vele Japanse en Koreaanse automerken. Door deze samenwerking kunnen wij goed en snel aan de meeste onderdelen komen tegen betaalbare prijzen."

Binnen het bandencentrum is er de mogelijkheid om winter- en zomerbanden op te slaan. Deze worden ieder seizoen vakkundig gecontroleerd en voorzien van eerlijk advies naar de klant toe. Tevens is Techno Wheels dealer van de kwaliteitsband van het merk Lassa. "Deze A-merk banden zijn bij ons uit voorraad leverbaar." Sinds kort kunnen klanten bij Techno Wheels tevens terecht voor het huren van een aanhangwagen met een gesloten-bak of auto-ambulance.

Techno Wheels
Van Utrechtweg 33 • Krimpen aan den IJssel
T: 0180-550799
E: info@techno-wheels.nl

  

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie