Afbeelding
Foto: Richard van Hoek

Publiek in de rij voor stukje taart van vijftig jaar Westpolder in Papendrecht

Zakelijk 1.608 keer gelezen

PAPENDRECHT • Het winkelend publiek stond zaterdagochtend in de rij voor een stukje taart vanwege de vijftigste verjaardag van winkelcentrum Westpolder in Papendrecht.

Burgemeester Margreet van Driel, wethouder Sophia de Keizer, voorzitter Edwin Kraaijeveld van de winkeliersvereniging en René Voortmeijer,directeur van eigenaar Van der Vorm Vastgoed Groep, bliezen rond half elf ’s morgens de kaarsjes uit van de immens grote taart.

Daarna werd de taart van maar liefst 50 meter lang op het plein aangesneden. Mariëlle Huijser-Vlot van Bakkerij Vlot was vier dagen bezig met het maken van de lekkernij. 

Na het officiële moment stond het winkelend publiek in de rij voor een stukje van de taart, die om 13.30 uur helemaal was opgedeeld en opgegeten. 

Spaaractie
Vanaf zaterdag gaat ook een grote spaaractie van start, waarbij men kans maakt op een van de twintig prijzen uit het prijzenpakket met een totale waarde van 3500 euro.

De actie loopt tot en met zaterdag 4 mei. Het enige wat deelnemers hoeven te doen, is drie kassabonnen van drie verschillende winkels in winkelcentrum Westpolder te verzamelen met een minimale totaalwaarde van 50 euro en deze in de speciale envelop te doen en te deponeren in de feestelijke inleverbus op het plein.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden