Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Geslaagde en drukbezochte eerste Bram Blom Cup bij VV Papendrecht

Sport 623 keer gelezen

PAPENDRECHT • Op het Slobbengors in Papendrecht werd maandag de eerste editie gehouden van de Bram Blom Cup, vernoemd naar de erevoorzitter van voetbalvereniging Papendrecht.

Het was een pupillentoernooi voor de JO7 tot en met JO10 waaraan 47 ploegen deelnamen. Vele vrijwilligers waren al vroeg aanwezig om het geheel in goede banen te leiden. Aan alles was gedacht. De kantine was de hele dag geopend. Op het Rood-Zwarte Plein stonden een buitenkeuken, een ijskar en techniekballenstand, waar iedereen een techniekbal kon uitproberen en kopen.

Het toernooi verliep perfect. Alle wedstrijden begonnen en eindigden op tijd. Het weer zat mee en iedereen heeft genoten.

Na alle wedstrijden in de poule vond de prijsuitreiking plaats, uiteraard verzorgd door Bram Blom zelf. De poulewinnaars kregen een mooie beker en iedere speler kreeg naast een medaille ook een cupcake en een zak snoep mee naar huis.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Zestien pupillen van AAA presteren goed bij eerste competitiewedstrijd Sport 20 uur geleden
Afbeelding
Jongen belandt onder betonwagen na aanrijding op rotonde in Alblasserdam; komt net niet onder de wielen terecht 112 20 uur geleden
• Het monument van de Mission Belle.
Presentatie van herdruk boek Mission Belle in Nieuw-Lekkerland Nieuws 20 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden