• De aanwezige jubilarissen: Anja, Lies, Elly, Jannie en Marry.
• De aanwezige jubilarissen: Anja, Lies, Elly, Jannie en Marry. Foto: Aangeleverd

KDO Alblasserdam neemt afscheid van voorzitter en eert jubilarissen

Sport 925 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Tijdens de onlangs gehouden algemene ledenvergadering heeft KDO Alblasserdam afscheid genomen van voorzitter Marc Dorré.

Hij is gestart in het coronajaar 2020 en heeft direct een digitale ledenvergadering kunnen ‘voorzitten’. Als bestuurslid bezocht hij het Sportakkoord en zet zich in voor Doe mee met Jos (Jeugd op Sport).

Nu Marc KDO gaat verlaten, wordt er een nieuwe voorzitter gezocht. De vereniging hoop dat er een nieuwe gepresenteerd kan worden als de vereniging haar uitvoering heeft voor het 115-jarig jubileum.

Gymnastiek- en Turnvereniging Kracht door Oefening (KDO) is op 1 september 1909 opgericht en de viering is 19 oktober 2024 in Sporthal Molenzicht.

Trouwe leden
Ook werden er trouwe leden in het zonnetje gezet door voorzitter Marc: 50 jaar lid: Nelly Duijmelinks en Marry Veen. 40 jaar lid: Lies de Wit, Elly van Vlijmen, Jannie Verbeek en Lydia Broz. 25 jaar lid: Anja Hardam.

Allen ontvingen van de voorzitter een KNGU speldje, oorkonde en een mooie bos bloemen. 

De 12,5-jarige jubilarissen hebben de KDO Mok ontvangen. Dit zijn Riet van Driel, Sam Groenendijk, Marilena Harleman, Lotte Stam en Annette van Tol.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden