Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Geslaagd 7x7-toernooi bij VV Papendrecht

Sport 773 keer gelezen

PAPENDRECHT • Tijdens het tweede weekend van juni werd het amateurvoetbal gevierd tijdens Het Nationale Voetbalweekend. In het kader daarvan vond op zaterdag 10 juni bij Voetbalvereniging Papendrecht een 7x7-toernooi plaats. Hierbij waren Papendrechtse ploegen aanwezig maar er waren ook teams uit onder meer Dordrecht en Rotterdam.

Verspreid over de dag werd op het hoofdveld een groot aantal wedstrijden gespeeld. Naast het voetbal werd ook voor het nodige vermaak gezorgd. Zo waren er voor de kinderen van de spelers een springkasteel en een opblaasbaar zwembad. De spelers zelf werden voorzien van fruit zoals appels, mandarijnen en druiven.

Tot aan het begin van de middag werden de poulewedstrijden afgewerkt. Daarna volgden de vier kwartfinales, de twee halve finales en tot slot de troostfinale en de grote finale. De troostfinale werd gewonnen door het team van AH Hoveniers, dat daarmee derde werd. De finale ging tussen het VV Papendrecht-team van organisator Ton Rutteman en een afvaardiging van de selectie van VV Papendrecht waar voor de gelegenheid doelman Roy Rijntjes in de spits speelde. De selectie had na het behaalde kampioenschap duidelijk zin in nog een feestje en ging vol voor de toernooizege. Die kwam er ook na een overtuigende 3-0 overwinning in de finale. Na de huldiging aan het eind van de middag kwam er een einde aan het succesvolle 7x7-toernooi.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden