• Papendrecht MO13 met hun medailles.
• Papendrecht MO13 met hun medailles. Foto: Aangeleverd

Papendrecht MO13 tweede bij toernooi in Zwijndrecht

Sport 722 keer gelezen

ZWIJNDRECHT/PAPENDRECHT • Op donderdag 18 mei speelde een mixteam van de meidenafdeling van Voetbalvereniging Papendrecht een gezellig mixtoernooi bij ZVV Pelikaan. Ze presteerden goed en werden op doelsaldo tweede.

Na een ontstane lege plek kreeg vv Papendrecht de vraag of de club met een ploeg mee zou willen doen aan het Hans Kostene Jeugdtoernooi 2023. Met een schuin oog richting het nieuwe seizoen werd op het laatste moment een MO13-elftal samengesteld, waarna op Hemelvaartsdag naar Zwijndrecht vertrokken werd.

De start was een beetje voorzichtig en aftasten, ook omdat gevoetbald moest worden tegen jongens, maar de meisjes deden het gewoon prima. Ze wonnen twee keer en speelden twee keer gelijk. Aan het eind bleek dat de Papendrechtse meiden ondanks een gelijke stand in de poule, hetzelfde doelsaldo en een onderling gelijkspel, 1 doelpuntje meer hadden moeten maken om het toernooi winnend af te sluiten. Het mocht de voetbalpret niet drukken en na de prijsuitreiking konden ze met een leuke medaille en een fraaie beker richting huis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie