• Het vrouwenteam na afloop van de wedstrijd.
• Het vrouwenteam na afloop van de wedstrijd. Foto: Aangeleverd

Mooie zege Papendrecht vrouwen 1 op Zuidland

Sport 536 keer gelezen

PAPENDRECHT • Het eerste vrouwenteam van vv Papendrecht heeft op zaterdag 18 maart een knappe 3-2 thuiszege geboekt op Zuidland.

Beide ploegen begonnen sterk aan de wedstrijd. De gasten wisten al na vijf minuten de openingstreffer te scoren. Na een kleine tien minuten gaf Petra een diepe bal naar voren. Chantal kon er net niet bij maar zette wel druk op de keepster van Zuidland. Door deze druk kon de keepster de bal niet goed verwerken, waardoor Chantal de 1-1 binnen kon schieten. Nog geen minuut later scoorde Zuidland echter alweer door gerommel achterin bij Papendrecht. Niet veel later zette Chantal voorin weer goed druk en opnieuw met resultaat: 2-2.

Beide teams waren aan elkaar gewaagd en er werden felle duels uitgevochten. Net voor de rust gaf Petra een diepe pass op Femke. Haar schot werd tot hoekschop verwerkt. Michelle nam de hoekschop en draaide de bal in een keer in het doel. Met 3-2 gingen de dames rusten.

Na de limonade begonnen beide ploegen ook sterk aan de tweede helft. Dit leidde tot pittige duels en kansen over en weer, die echter niet omgezet werden in treffers. In de slotfase was het flink billen knijpen voor de thuisploeg. Tot twee keer toe stuiterde een afstandsschot via de onderkant van de lat weer het veld in. De eindstand werd zo 3-2 voor Papendrecht. Aanstaande zaterdag speelt Papendrecht vrouwen 1 uit tegen Kloetinge.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie