Afbeelding
Foto: Henk Ossel

Smash ’66 Dames 1 weer een stap dichter bij het kampioenschap

Sport 547 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Vrijdagavond 17 maart heeft dames 1 van volleybalvereniging Smash ’66 uit Alblasserdam met 3-1 gewonnen van het eerste team van Bernisse, de nummer 3 op de ranglijst.

De eerste set werd vrij gemakkelijk gewonnen met 25-13, mede dankzij Laura Dessens, die zowel blokkerend als aanvallend een sterke wedstrijd speelde. In de tweede set was het lastig om het goede spel van de set hiervoor vast te houden, de service pass werd niet goed verwerkt, waardoor Britt van den Boogaard haar aanvallers niet goed kon bedienen en serverend kon er geen gat geslagen worden. Deze set werd dan ook verloren met 18-25.

In de derde set startte Liesbeth Tuijtel op de midden-positie, met voor haar op zondag een marathon in het vooruitzicht, dit zorgde voor een ommekeer in de wedstrijd. Serverend, passend en verdedigend kwam Bernisse er niet meer aan te pas en nadat Marije den Ouden-Blom verdedigend het veld in kwam werd de set overtuigend met 25-8 binnen gehaald. In de laatste set werd dit goede spel doorgezet en won het team gecoacht door Lykele Bokhorst met 25-12 uiteindelijk de wedstrijd.

Volgende week zaterdag 1 april gaat het team van Smash ’66 de strijd aan in Sommelsdijk. Hier kan het team na het winnen van twee sets kampioen worden. Mocht het team inderdaad kampioen worden, zal de huldiging van het kampioenschap op de laatste thuisavond op vrijdag 14 april plaatsvinden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie