Afbeelding
Foto: Aangeleverd

In het nieuw gestoken G-team VV Papendrecht zoekt versterking

Sport 494 keer gelezen

PAPENDRECHT • Het G-team van voetbalvereniging Papendrecht heeft in Castrol een nieuwe sponsor die de selectie van nieuwe tenues heeft voorzien.

Castrol is een Nederlandse BV die zich samen met een netwerk aan bunkerstations, waaronder Bunkerstation Papendrecht, richt op de Nederlandse markt in de scheepvaart. Daarbij worden schippers en handelaren geadviseerd in het gebruik van de beste smeermiddelen voor de scheepsmotoren.

Behalve de spelers is ook de begeleiding met een prachtige coachjas in het nieuw gestoken. Daarmee staan alle seinen op groen voor de start van de voorjaarscompetitie. Daarbij kan de selectie wel wat versterking gebruiken van een aantal nieuwe spelers. Zeker een nieuwe keeper is van harte welkom.

Iedereen die ouder is dan 14 jaar en een beperking heeft, kan een paar keer kosteloos mee komen trainen. Uiteraard ligt er voor iedere nieuwe speler een prachtig nieuw tenue klaar om op de zaterdagen een heerlijk potje te voetballen. Het is een kwestie van een mail sturen naar G-voetbal@vvpapendrecht.nl en de rest wordt geregeld.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie