Afbeelding
Foto: Stock

Succesvolle tweede ronde Regio West Competitie voor De Geul

Sport 561 keer gelezen

PAPENDRECHT • De zwemmers van De Geul uit Papendrecht hebben afgelopen zaterdag tijdens de tweede ronde van de Regio West competitie 25 persoonlijke records bij elkaar gezwommen. De grootste PR was voor Lynn op de 50 m vlinderslag die haar tijd met ruim 12 seconden wist te verbeteren. 

De wedstrijd eindigde met twee estafettes: 4x 50 m vrije slag voor jongens (Aidan, Tygo, Paul en Owen) en de 4x 50 m wisselslag gemengd (Jesper, Tess, Laura en Aidan). Dit leverde een mooie 3e en 2e plaats op. Ook persoonlijk waren er medailles voor Marcha (1x goud, 2x zilver), Eline (brons), Paul (2x goud), Laura (2x zilver), Tess (2x goud) en Timo (zilver).

Bij de eindstand bleek dat de Geul de tweede plaats heeft weten vast te houden en zelfs verder is uitgelopen op de nummer 3.

Na de competitiewedstrijd van zaterdag stond er voor de zwemmers op zondag de jaarlijkse limietwedstrijd van De Geul nog op de kalender.  Het was al weer voor de zevende keer dat De Geul deze wedstrijd organiseerde en ook nu werd die opnieuw goed bezocht met deelname van 190 zwemmers van 22 verenigingen. Voor de Geulers ging het dit keer niet om de teamprestatie, maar puur om het verbeteren van eigen persoonlijke records en limieten. Dit resulteerde in 24 PR’s, waarbij de grootste verbetering op naar van Tygo kwam die zijn tijd op de 50m vrij aanscherpte naar 34.19.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie