Afbeelding
Foto: Stock

Succesvolle tweede ronde nationale zwemcompetitie voor De Geul

Sport 785 keer gelezen

PAPENDRECHT • Afgelopen zaterdag stond het tweede deel van de nationale zwemcompetitie op het programma in het zwembad van Sportcentrum Papendrecht. De zwemmers van De Geul hebben tijdens deze wedstrijd maar liefst 42 persoonlijke records bij elkaar gezwommen. De pr van de dag was voor Bjurn die op de 50 m vlinderslag 5 seconden van zijn tijd af wist te halen. 

Verder zijn er ook vier clubrecords gesneuveld: Tess heeft het clubrecord op de 50 m vlinderslag en 100 m vlinderslag verbeterd, Paul heeft het clubrecord op de 100 m schoolslag verbeterd en Aidan heeft het clubrecord op de 100 m vrije slag verbeterd. 

In de voorlopige tussenstand lijkt het erop dat De Geul in ieder geval de negende plaats heeft weten te behouden en misschien zelfs een plaats gestegen is. Nog niet alle uitslagen zijn binnen. “Dit is een resultaat waar we trots op zijn en nemen we mee naar volgende week als de volgende ronde van de regiocompetitie wordt gezwommen”, meldt de zwemvereniging.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Workshop programmeren bij Suppord in Papendrecht Algemeen 7 feb, 10:56
Afbeelding
Qbuzz: 61 procent bussen uitgereden op dinsdag 7 februari Algemeen 7 feb, 08:53
Afbeelding
Inzamelingsactie Yunus Emre moskee in Alblasserdam voor hulp aan slachtoffers aardbeving in Turkije Algemeen 7 feb, 08:37