Afbeelding
Foto: Stockfoto 123RF

67e Jumbo Ronde van Papendrecht tijdens het pinksterweekend

23 mei, 12:06 Sport 50 keer gelezen

PAPENDRECHT • Na twee jaar te zijn afgelast gaat de 67e Jumbo Ronde van Papendrecht nu echt van start op zaterdag 4 juni.

Op dit moment hebben zich al een groot aantal renners en rensters ingeschreven om aanwezig te zijn bij het wielerspektakel in Papendrecht. Mooie categorieën die voor spektakel gaan zorgen. De aanmeldingen blijven binnenkomen.

Ook dit jaar staan er weer verschillende succesvolle renners en rensters uit Papendrecht in verschillende categorieën aan de start.

Naast het wielrennen vindt ook dit jaar de hardloopwedstrijd (4 mijl van Papendrecht) plaats die toegankelijk is voor iedereen. Vier mijl lopen met een recreatieve gedachte is uiteraard ook mogelijk, er zijn zelfs per ronde leuke premies te verdienen. Naast de recreanten bestaat er natuurlijk de mogelijkheid om het parcoursrecord van Roy Hoornweg aan te vallen.

Voor zowel het hardlopen als het wielrennen is het nog mogelijk om mee te doen. Renners kunnen zich aanmelden via de website van de KNWU en lopers kunnen zich aanmelden via de website Hardloopkalender.nl.

Op 4 juni wordt om 11.15 uur gestart met de Grote Prijs Create Comfort ((E)-Elite/Belofte Club-Vr./Amateur-./Junior-Vr.). Om 12.45 uur begint de Grote Prijs Waltmann Bedrijfshuisvesting (C)-Sportklasse, om 14.15 uur start de Van Mill 4 Mijl van Papendrecht (hardlopen, ook recreatief) en om 15.30 uur begint de Grote Prijs Jumbo Supermarkten (A1)-Elite-Mannen/Beloften/Amateurs.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie