• Johan Sturrus.
• Johan Sturrus. Foto: Aangeleverd

Vijfde seizoen Papendrecht voor Johan Sturrus

Sport 77 keer gelezen

PAPENDRECHT • Hoofdtrainer Johan Sturrus heeft zijn contract bij zaterdageersteklasser Papendrecht met een jaar verlengd. Sturrus begint komende zomer alweer aan zijn vijfde seizoen op Het Slobbengors.

‘Ondanks het feit dat de afgelopen twee seizoenen grotendeels in het water zijn gevallen en ook dit seizoen een onderbreking kent, zijn we zeer tevreden over het functioneren van Johan. We denken met hem een trainer in huis te hebben die de groep verder kan ontwikkelen om te komen tot een stabiele eersteklasser’, meldt het Papendrechtse bestuur.

Papendrecht is na zeven gespeelde wedstrijden de nummer zeven van 1B.

Ken Aigbosuria, de trainer van het tweede selectieteam, vertrekt na dit seizoen. Hij heeft aangegeven zijn aflopende contract niet te verlengen. Hij heeft te kennen gegeven dat zijn ambitie ligt bij het trainen van een eerste elftal. De club vindt het jammer dat hij niet blijft. “We hadden graag de samenwerking voortgezet. We hebben alle begrip voor zijn ambities en wensen hem na dit seizoen veel succes met het vervolg van zijn carrière”, aldus vv Papendrecht in een persbericht.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie