• De jeugd van Smash'66 die zaterdag heeft meegedaan aan een toernooi in Capelle aan den IJssel.
• De jeugd van Smash'66 die zaterdag heeft meegedaan aan een toernooi in Capelle aan den IJssel. Foto: Aangeleverd

Volleybalvereniging Smash ‘66 start trainingen en wedstrijden

Sport 169 keer gelezen

ALBLASSERDAM • De trainingen bij volleybalvereniging Smash ’66 in Alblasserdam zijn sinds twee weken weer opgestart. Op maandag- en woensdagavond wordt er weer volop getraind in Sportcentrum Blokweer.

Woensdagmiddag wordt er ook door de jeugd weer getraind en na twee weken trainen speelden de jeugdteams afgelopen zaterdag 11 september al een toernooi in Capelle aan den IJssel, namelijk het IJssel en Lektoernooi. ’s Ochtends was de jongste jeugd aan de beurt en ‘s middags de jongens en meiden van C en B jeugd. Vooral met CMV niveau 5 (10-11 jaar) was Smash ’66 goed vertegenwoordigd. Deze leeftijd gaat vanaf eind september ook voor het eerst competitie spelen, dus was deze zaterdag een goede voorbereiding op wat komen gaat.

Dames 1
Eind september start ook de competitie van de seniorenteams weer op. Er hebben een aantal wisselingen plaats gevonden in de damesteams van de vereniging. Er zijn onder andere een aantal meiden van meisjes A doorgestroomd naar dames 1 en in de inmiddels gespeelde oefenwedstrijden kunnen deze meiden volledig mee met het niveau van de meer ervaren dames van het team. Vanaf eind september zal ook voor het eerste damesteam de competitie starten en zullen zij zich proberen te handhaven in de promotieklasse, onder leiding van Lykele Bokhorst.

Overige senioren
Ook bij de andere seniorenteams zijn de trainingen weer gestart. Herman Brouwer, een aantal jaar geleden trainer/coach van dames 1, zal nu dames 2 onder zijn hoede nemen. Dames 3 is een groep jonge, en enthousiaste dames, een deel van de groep van vorig seizoen met een aanvulling van meiden uit meisjes A die doorstromen naar de senioren. Else-Mieke Korporaal zal dit team komend seizoen trainen/coachen.

Ook de recreanten zijn weer van start gegaan en trainen op maandagavond in sportcentrum Blokweer. Het herenteam traint weer op de woensdagavond en zoekt nog versterking. Vrijblijvend meetrainen met een van de (jeugd)teams is mogelijk, mailen kan via technischezaken@smash66.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie