Papendrecht-De Rebellen
Papendrecht-De Rebellen Foto: Richard van Hoek

VV Papendrecht wint jubileumwedstrijd tegen FC De Rebellen met 4-3

Sport 234 keer gelezen

PAPENDRECHT • Op zaterdag 21 augustus werd eindelijk de uitgestelde jubileumwedstrijd van VV Papendrecht tegen FC de Rebellen gespeeld.

Het bleek dat De Rebellen al 665 dagen aan het wachten waren op een voetbalwedstrijd. Dit was ook te zien aan de oud-profs. Ze waren gretig, enthousiast en sommigen hadden nog wat coronakilo’s aan het lijf.

Coach Mario Been probeerde zijn mannen vooral simpel te laten voetballen. Tegen de jonge fitte spelers van VV Papendrecht 1, gemixt met een aantal gewiekste veteranen, was dit makkelijker gezegd dan gedaan.

Vooral bij het eerste doelpunt van Peter Bouw droop de klasse er weer vanaf. Een voorzet kwam bij Bouw in de 16 en waar iedereen dacht dat hij deze op de pantoffel nam, wipte hij hem subtiel over doelman Noah Zeeuw.

Ook het weerzien van ‘de giraffe’ Bert Duthler in de rood-zwarte kleuren was memorabel.

Uiteindelijk werd de rust bereikt met een 1-1 stand, nadat Ricky van den Bergh een vrije trap erin schoot.

In de tweede helft kwam de ene na de andere legende het veld in. Noemenswaardig was de invalbeurt van ‘man van glas’ Teus Baars. Hij haalde de twee minuten, waarna een zweepslag een einde maakte aan zijn invalbeurt. Uiteindelijk werd de wedstrijd 4-3 gewonnen door VV Papendrecht.

VV Papendrecht heeft weer een mooie jubileumactiviteit mogen organiseren. Helaas nog steeds onder coronatijd waardoor er weer rekening werd gehouden met de noodzakelijke maatregelen.

Er waren ongeveer 360 mensen op de wedstrijd afgekomen en er moet een compliment gemaakt worden aan alle aanwezigen. Want er is wederom bewezen dat iedereen alle medewerking heeft verleend.

Zaterdag 28 augustus staat alweer de volgende wedstrijd op programma. VV Papendrecht 1 speelt dan om 14:30 uur tegen VV Drechtstreek 1. Toegang is gratis.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie