Afbeelding
Foto: Shortyfoto

Clinics freestylevoetbal bij voetbaldagen VV Papendrecht

Sport 94 keer gelezen

PAPENDRECHT • Dit jaar vinden de jaarlijkse voetbaldagen van Voetbalvereniging Papendrecht plaats op 25, 26 en 27 augustus. Zoals altijd gaan de deelnemers aan de slag met allerlei gave voetbalvormen.

Deze keer hebben we een extraatje. Voormalig jeugdspeler van VV Papendrecht en FC Dordrecht, Bailey de Regt, één van de beste freestylevoetballers van Nederland, geeft elke dag supertoffe clinics.

Freestylevoetbal is een combinatie van sport en kunst. Controle over de bal staat centraal en je gebruikt je hele lichaam om de coolste en spectaculairste trucs uit te voeren. Je ervaart al gauw een ultiem gevoel van vrijheid. Dit zorgt er ook voor dat iedere freestyler een unieke stijl ontwikkelt.

Het voetbalspektakel is voor jongens en meisjes, leden en niet-leden, van 5 tot en met 13 jaar. Iedereen is welkom. Dankzij hoofdsponsor Westfalia Fruit is het inschrijfgeld maar 17,50 euro voor leden van VV Papendrecht en 35 euro voor niet-leden (lunch inbegrepen). Nadere informatie staat op het inschrijfformulier dat te verkrijgen is op de club of dat je kunt downloaden vanaf de website van VV Papendrecht: www.vvpapendrecht.nl. Inschrijven kan ook via jeugd@vvpapendrecht.nl. Dit kan tot 10 juli de tijd.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Team met Thomas Verhoeven uit Papendrecht tweede in Finale Dutch Swimming League Sport 4 uur geleden
Afbeelding
Feestelijke opening in het gemeentehuis van de bibliotheek van Papendrecht Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Schilderijen Mariet van Vliet de Gruijter in Streeknatuurcentrum Algemeen gisteren