• Het affiche van de testloop bij AV Passaat.
• Het affiche van de testloop bij AV Passaat. Foto: AV Passaat

Test/trainingsloop bij AV Passaat in Papendrecht

Sport 596 keer gelezen

PAPENDRECHT • Bij AV Passaat wordt op donderdag 23 mei een testloop gehouden. Er zijn routes uitgezet van 3 en 7 kilometer. Iedereen die zichzelf wil testen op een bepaalde loopsnelheid of doeltempo, kan meedoen. De start is vanaf de atletiekbaan om 19.30 uur. 

De aanleiding voor dit testmoment is de Nationale Lenteloop op 8 juni, ook georganiseerd door AV Passaat. Aanmelden voor de Lenteloop kan op www.nationale-lenteloop.nl

Loop je bij de Lenteloop 5 km of 10 km, dan biedt Passaat aan om jezelf te testen op een 3 km of 7 km route. Bij de testloop probeer je dus het tempo en de tijd die je wilt lopen deze afstanden uit op een kortere afstand. 

De routes zijn gemeten en voor beide afstanden loopt er een klok mee, maar je kunt natuurlijk ook je eigen tijd meten met je horloge of telefoon. Beide routes zijn bepeild en op cruciale punten staan parcourswachten. Ook als je niet meedoet met de Lenteloop ben je van harte welkom voor de testloop. 

Start 7 km is om 19.30 uur, start 3 km is om 19.35 uur. Aanmelden voor de testloop is niet nodig. 

AV Passaat staat voor Atletiekvereniging Papendrecht Sliedrecht Samen Atletiek. Het adres is Andoornlaan 38, 3356 LC Papendrecht. Er is voldoende parkeer- en douchegelegenheid. Meer informatie te vinden op de website: www.avpassaat.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden