Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Thema-avond in Alblasserdam over eenzaamheid

Nieuws 515 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Christenunie (CU), Stichting Welzijn Alblasserdam (SWA) en HipHelpt organiseren op maandagavond 13 mei een avond in Cultureel Centrum Landvast te Alblasserdam rondom het thema eenzaamheid.

Aan de vooravond van de Europese verkiezingen wil de CU een van hun speerpunten ‘aandacht voor eenzaamheid’ in de praktijk brengen. Vanuit de SWA zal een presentatie worden gegeven over eenzaamheid en over de ondersteuning die geboden wordt vanuit het Brughuis in Alblasserdam.

Daarnaast zal de korte documentaire ‘Drempels’ worden vertoond waarin Alblasserdammers vertellen over eenzaamheid en de stappen die zij hebben genomen om dat te doorbreken. Vanuit de organisatie HipHelpt Alblasserdam zal onder andere verteld worden wat deze organisatie kan betekenen voor mensen die eenzaamheid of eenzaamheidsgevoelens willen doorbreken. Er zal ruimte zijn om met elkaar in gesprek te gaan over persoonlijke eenzaamheid en de effecten op je omgeving.

Belangstellenden zijn van harte welkom op 13 mei in Cultureel Centrum Landvast. Inloop is vanaf 19.30 uur en de avond start om 20.00 uur. Deelname is gratis. Aanmelden is wel nodig, in verband met het beperkte aantal zitplaatsen, en kan via Sabine van Dalen via 078-2021111 of door een mailtje te sturen naar info@stichtingwelzijnalblasserdam.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Toch definitief streep door schoorstenen nieuwe woningen 'Kassen Jonker', nu én in de toekomst Nieuws 9 uur geleden
Afbeelding
Verdwijnt het openbaar onderwijs uit de wijk Kinderdijk? D66 en PvdA maken zich er zorgen over Nieuws 10 uur geleden
Afbeelding
Noortje van Leeuwen winnaar bij traditionele ringsteken in Alblasserdam Nieuws 10 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden